středa 6. července 2011

Desinfekce bytu alias chceme zit jako lidi!!

Urcite jste postrehli veskere pribehy tykajici se bytu a nasich milych vsudypritomnych milacku svabu... pokud se vam tyto pribehy libily, musim vas sklamat, je jim KONEC!!!

Vcera probehla totalni dezinfikace bytu, chemie je citit jeste ted uplne vsude, vsechno je krasne a ciste, vyhazeli jsme stare veci po nasich predchudcich, vsechno umyli, vydezinfikovali...

Clovek by netusil, ze se dokaze prestat stitit tech rychle behajicich potvor a ze v nich nakonec najde krasne zalibeni... kdyz umiraji!!

Pracovni nasazeni nam vydrzelo do uplneho vecera, kdy jsme si s neskutecnou ulevou vsichni sedli do nove ziskaneho salonku a dali si nasi prvni spolecnou veceri v byte, jelikoz do ted se nikdo neodvazil v byte jist natoz si tam neco nechat!!

Mila po,oc prisla od Maleka, tunisana kamose, co prisel navecer a prvni co bylo ze vzal hadr a sel taky delat. Pro me sok!! chlapi tady si nejsou schopny dojit ani na nakup a hned rikaj nam holkam!!! Je pravda, ze ten druhej co prisel s nim se sve role zastal a delal nam dobreho DJ:) a koukal, jak nam to dobre odsypa!

Žádné komentáře:

Okomentovat