pátek 5. srpna 2011

Horko nehorko aneb sportem k dehydrataci

Po mesici co jsem tady jsem se rozhodla, ze se zacnu hybat (haha, ja vim!!!). Nektere spolubydly chodi do posilky, coz se me z financnich duvodu vyhlo, jelikoz tady funguje system pouze mesicniho a trimesicniho predplatneho, zadne jednorazove vstupne, a 3 mesice jsou v prepoctu za 2500kc, coz mnou malem svihlo. Vedro samo o sobe navic k zadnym sportovnim aktivitam nevybizi a okoli bytu jakbysmet - baraky, baraky, silnice, odpadky, baraky, silnice, skladka... nejblizsi park pul hodiny cesty po silnici prvni tridy:)

Jenomze!!!!! jak zacal ramadan, najednou se vsechny ulice vyprazdnily. Doslova!!! V pul osme vecer venku nikoho neni sance potkat, vsichni jsou zalezli doma, jelikoz konci pust a vsihni pospolu krasne veceri. To mi dodalo motivaci k tomu se navlect so botasek, kalhot a trika a vyrazit na silnice v okoli a neriskovat obecenstvo, kdyz mi z obliceje odkapava pot:)

Venku se nam v prumeru dari behat/chodit neco pres hodinku a dokonce jsme se uz ponaucili, ze je opravdu nutne si s sebou brat lahev vody!! :) Clovek by rekl, ze uz je vecer (v tu dobu se akorat stmiva), ze to bude v pohode, ale chyba! Po hodine lehkeho joggingu se nam najednou spolubydla vytratila, tak jsme na ni chvilku cekali, furt nikde.. Sli jsme zpatky po ceste a videli jsme ji jak temer v mrakotach omdliva na obrubniku. Sebrali jsme se a hned ji dotahli domu. Cestu z ni vypadlo, ze se dneska snazila drzet ramadat (takze nic nepila) a v okamzik, kdy se muze pit jsme se vydali ven, takze si stihla dat tak sklenicku vody... No, co dodat, prej si myslela, ze uz je na to vedro zvykla...

1 komentář: